loader image

LEUSDEN – Schoonmaakbedrijf Succlean heeft veel te vieren: naast het twaalf-en-een-halfjarig bestaan heeft het bedrijf als enige schoonmaakbedrijf uit Leusden het OSB-keurmerk behaald. Op 1 oktober nam het schoonmaakbedrijf dit keurmerk in ontvangst. Het OSB-Keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche wordt uitgereikt aan betrouwbare bedrijven die vakkundig en netjes omgaan met dienstverlening, personeel en administratie, premies en belasting betalen en de veiligheid waarborgen. Dit keurmerk is een label dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven voor iedereen inzichtelijk maakt via het OSB-keurmerkregister. De registratie van Schoonmaakbedrijf Succlean B.V. is verifieerbaar in de ledenlijst van het OSB.

Foto 1: Bedrijfsadviseur Steef Gaspers van het OSB (rechts) overhandigt het OSB-Keurmerk aan Succlean directeur Remco Thiecke.

 

Remco’s reactie

‘Omdat we sterk groeien in onze regio en ons willen onderscheiden in kwaliteit van dienstverlening, vonden we het tijd worden om dit te onderstrepen met een keurmerk. Het OSB-Keurmerk is voor ons een duidelijke erkenning dat we onze zaken goed op orde hebben en biedt onze klanten zekerheid. Met het behalen van het keurmerk hopen we onze inzet voor kwaliteit en onze werkwijze te benadrukken. Dit blijkt ook omdat we veel langdurige relaties met onze klanten en medewerkers hebben’, zegt Remco Thiecke, directeur en oprichter van schoonmaakbedrijf Succlean.

 

Een feest moet je vieren

Het was een heerlijke zonnige dag, zo was er behalve de door Martina gebakken taart geen reden om binnen het kantoor te blijven. Dat deden de vrolijke Succlean collega’s dan ook niet. Buiten werd de champagne geopend en werd er geproost op elkaar, het 12,5 jarig bestaan van het schoonmaakbedrijf en natuurlijk op het behalen van het OSB-keurmerk.

Foto 2: Remco, Diana, Harry, Barbara en Martina (v.l.n.r.) heffen samen het glas om de heugelijke gebeurtenissen te vieren.

 

Update 06-10-2015: OSB uitreiking in het nieuws

De redenen voor feest zijn opgemerkt door diverse lokale media.

Foto 3: Voorbeelden van enkele publicaties in relevante media. 

 

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van het lezen van dit nieuwsbericht? Neem dan contact op met Evan de Gelder op evan@succlean.nl

 

Deze foto’s zijn gemaakt door de Leusdense fotografe Gerda van Ekris.